Direkt pendelservice

Direkt transport från flygplats till Vail, Beaver Creek, Breckenridge och Keystone.

Boka nu

Internationella gäster

Med fyra enorma bergstoppar, 954 hektar, fem terrängparker, två "half pipes", åtta "bowls", den högsta sittliften i Nordamerika, och en autentisk och hipp bergsby med vördnadsbjudande vyer, skiljer sig Breckenridge definitivt från de övriga. Upptäck saker du aldrig trodde var möjliga genom att besöka vår världsberömda skid- och snowboarding-skola. Avancerade skidåkare kan ta Imperial Express upp till 3 962 meters höjd, vilket ger dig tillgång till över 16 hektar extrem terräng.  Och efter en lång dags åkande vill du givetvis se till att din after ski-upplevelse fulländar dagen, genom att tillbringa en kväll ute på vår autentiska och hippa bergsby. Med över 200 restauranger, barer och butiker kommer du definitivt att hitta något för dig i denna unika och ändå avslappnade miljö.  Breckenridge är också värd för en rad spännande evenemang, inklusive Winter Dew Tour i december, som sänds på nationell teve, och den årliga Spring Fever Festival i april.  Så kom till Breckenridge och se varför vi konsekvent anses vara inte bara en av de mest populära skidorterna i landet, utan även en ständig internationell favorit. 

Town of Breckenridge Breckenridge Condos Breckenridge Resort at Night

Boka din semester idag!

Vi erbjuder multipla, sammanslagna rabattpaket och Winter Holiday Specials, såväl som olika Summer Packages.  För hjälp med att boka din semester, vänligen kontakta en av våra utvalda resepartners i ditt område, eller kontakta våra agenter direkt på de amerikanska telefonnummerna nedan.  Paket kan slås samman så att de omfattar logi och liftpass, hyra av utrustning, aktiviteter, m.m.

Vail, Beaver Creek, Breckenridge, Keystone & Heavenly: +1.303.504.5870

Resepartners

Vi arbetar tillsammans med de populäraste researrangörer och resebyråer i länderna nedan, för att kunna erbjuda våra gäster ytterligare besparingar när det gäller logi, liftpass, resor och mer. 

Vänligen kontakta en av våra utvalda partners direkt, så kan de hjälpa dig planera din semester på en av de fem semesteranläggningarna av världsklass i Nordamerika. 

Kör


X

Did you know that your browser is out of date?

To get the best possible experience using our websites we recommend that you upgrade to a newer browser. A list of the most popular web browsers can be found below.

Click on an icon to go to the download page.